Alexandra

Is het binnenkort weer tijd voor je volgende doktersbezoek? Dan weet je nu al wat die je zal vragen: hoe gaat het met jou? Dat lijkt een makkelijke vraag, maar is helemaal niet zo vanzelfsprekend als je HAE hebt. Het is heel belangrijk om je goed voor te bereiden op je volgende consultatie. Alleen zo kan je arts, samen met jou, een behandelplan uitstippelen dat goed bij jou past.

Of je nu veel aanvallen hebt of weinig: de kans is klein dat je je nog elke aanval herinnert als je naar je jaarlijkse controle gaat. Doe daarom regelmatig de Angio-Oedeem Controletest en houd je aanvallen bij met de MyHae app. Zo onthoud je beter hoe pijnlijk ze waren, hoe lang ze duurden en hoe goed je reageerde op de behandeling.

Persoonlijk behandelplan

Als je je arts een overzicht kan geven van je aanvallen kunnen jullie samen een persoonlijk behandelingsplan uitwerken.

Dokter Vergote, Medisch Diensthoofd Spoedgevallen van het A.S.Z. ziekenhuis legt uit waarom zo’n persoonlijk plan je behandeling op lange termijn kan verbeteren.

Wij gebruiken cookies

We gebruiken cookies op deze website om bezoekers te tracken via Google Analytics. Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord. Meer informatie