De myHAE-app maakt jouw leven makkelijker

Volg ons op Facebook!

Vergeet je soms hoeveel aanvallen je precies had of hoe pijnlijk ze waren? Met de myHAE-app houd je alles eenvoudig bij. Handig – en niet alleen om je voor te bereiden op je volgende doktersbezoek.

De myHAE-app is ontwikkeld om het leven van mensen met HAE makkelijker te maken. Hoe?

1. Bereid je doktersbezoek tot in de puntjes voor

Met de myHAE-app bewaar je makkelijk een overzicht van al je symptomen, behandelingen en aanvallen. Met die gedetailleerde info kan je arts jouw zorgplan optimaliseren.

2. Vergeet geen afspraken en medicijnen meer

De myHAE-app heeft een geïntegreerde kalenderfunctie die je helpt herinneren aan je medicijninname en doktersafspraken. Zo vergeet je niets: de app zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte blijft.

3. Krijg een duidelijk zicht op je ziekteverloop

Dankzij je aanvalsdagboek en de AECT-vragenlijst krijg je een beter inzicht in de triggers en patronen van je HAE. Dit helpt om je ziekte beter te begrijpen en te anticiperen op aanvallen.

4. Maak het eerstehulpverleners en artsen extra makkelijk

In een noodsituatie kunnen eerstehulpverleners en artsen via je noodpaspoort snel belangrijke informatie over je HAE raadplegen. Dit kan cruciaal zijn voor snelle en efficiënte hulp, vooral in een vreemd land of bij een onbekende arts.

Hoe werkt de myHAE-app?

De myHAE-app telt acht functies die jouw leven met HAE makkelijker maken.

1. Mijn aanvalsdagboek

In je dagboek houd je de duur van je aanval bij, de plaats en de mogelijke triggers. Die informatie kan je makkelijk delen met je arts. Zo kan je arts het verloop van je ziekte beter opvolgen.

2. Mijn behandelingen

In de app houd je een overzicht bij van je behandelingen.

3. Mijn kalender

Dankzij je HAE-agenda krijg je herinneringen voor de inname van je medicatie, afspraken met je arts enzovoort.

4. AECT-vragenlijst

Deze vragenlijst is een angio-oedeem controletest. Dankzij die vragen heb je een beter zicht op je ziekteverloop. Je resultaten kan je grafisch weergeven en exporteren, om ze te bespreken met je arts.

5. Mijn progressie

Hier zie je hoe je aanvallen verlopen. Hoeveel aanvallen heb je? Hoe lang duren ze?

6. Noodgevallenpaspoort

Via een noodpaspoort deel je makkelijk belangrijke informatie over HAE met eerstehulpverleners en artsen. Via een icoon kunnen zij je medische identiteitsgegevens zien. Zeer handig op reis, want het is beschikbaar in maar liefst 10 talen!

7. Exporteer mijn verslag

Sla je gegevens op in een pdf of een excelfile. Zo krijg je heel snel een mooi, handig én volledig overzicht voor je arts.

8. Links en informatie

Hier vind je handige links, naar mijnhae.com en naar andere websites met meer informatie over HAE.

Waar kan ik de app downloaden?

Download de app helemaal gratis op Google Play of in de App Store.